ΠΕΤΡΑΔΙ
Widget Image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@petradi.com.gr
+30 210 2931 260

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Title Image
Πολιτική Απορρήτου
privacy policy

Πολιτικη απορρητου

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα petradi.com.gr  παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης . Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του petradi.com.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάζετε προσεκτικά, σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές θα γίνονται χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Ηλεκτρονικες επικοινωνιες

Όταν επισκέπτεστε το petradi.com.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το petradi.com.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του petradi.com.gr, κατ’ αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Προσωπικες Πληροφοριες

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων του παρόντος δικτυακού τόπου στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ εδώ. Οι πληροφορίες που συλλέγονται και αποθηκεύονται στις βάσεις δεδομένων μας υπόκειται στη συναίνεση σας και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Ο φορέας που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και την αποθήκευση των δεδομένων σας είναι η

petradi.com.gr Λεωφόρος Βεϊκου 10, Γαλάτσι 111 47

email: info@petradi.com.gr

τηλέφωνο: +30 210 2931 260

Για να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και προϊόντα που η papachatzis.com έχει να προσφέρει, ζητάμε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες (προσωπικά δεδομένα) κατά την εγγραφή σας στο petradi.com.gr καθώς και όταν κάνετε μια online αγορά, σύμφωνα με το Νόμο 2472/1997 , του νόμου 2774/1999 όπως ισχύει, καθώς και την κοινοτική νομοθεσία και τις αρχές του δικαίου. Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή κατά το μέγιστο δυνατό και αναγκαίο βαθμό για την ορθή λειτουργία της Ιστοσελίδας και την καλή χρήση της από εσάς.

Σας βεβαιώνουμε ότι οποιαδήποτε πληροφορία μας παρέχετε μέσω της Ιστοσελίδας παραμένει αυστηρά εμπιστευτική.

Γενικοι Οροι και Προϋποθεσεις

Η χρήση του δικτυακού τόπου www.petradi.com.gr διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους οι χρήστες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με αυτούς. Η χρήση του δικτυακού τόπου petradi.com.gr συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

Α.1 Οποιεσδήποτε ερωτήσεις, διευκρινίσεις ή παράπονα σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας και τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις θα πρέπει να απευθύνεστε στην petradi.com.gr, στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@petradi.com.gr

Α.2 To petradi.com.gr είναι ο μοναδικός και αποκλειστικός ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας και κάθε και όλων των δικαιωμάτων (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας) που απορρέουν από την ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας, καθώς και την απόσπαση, αντιγραφή, αποθήκευση, τροποποίηση ή / και διανομή του περιεχομένου του (εν όλω ή εν μέρει) απαγορεύεται αυστηρά χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της petradi.com.gr για το σκοπό αυτό.

Α.3 Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η petradi.com.gr αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, ως προς την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στην ιστοσελίδα, έτσι η petradi.com.gr δεν θα ευθύνεται για οποιοδήποτε πρόσωπο για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία επήλθε , οι οποίες μπορεί να προκύψουν από τη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Α.4 Ενώ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ιστοσελίδας, η petradi.com.gr κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια του περιεχομένου του κατά το χρόνο της απόσπασης (δηλαδή την τιμολόγηση, την περιγραφή των προϊόντων, κ.λπ.), η petradi.com.gr δεν θα έχει, για την προστασία των πελατών , επεξεργαστεί παραγγελίες που περιείχε σημαντικά λάθη στην τιμολόγηση ή / και περιγραφή των εμπορευμάτων (όπως περιέχονται στην Ιστοσελίδα) και οι πελάτες θα ενημερωθούν μέσω e-mail για το σκοπό αυτό, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν ήδη καταχωρίσει κατά την εγγραφή τους.

Α.5 Όλα τα προϊόντα που εκτίθενται προς πώληση υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που παραγγέλθηκαν προϊόντα και καθίστανται μη διαθέσιμα, η papachatzis.com πρέπει να ενημερώσει με e-mail τους πελάτες του το ταχύτερο.

Α.6 Όλες οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ, όπως ισχύει στην Ελλάδα.

Σήματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο που διατίθεται στην Ιστοσελίδα, που περιλαμβάνονται αλλά δεν περιορίζονται σε κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια, εικόνες, ηχητικά κλιπ, συλλογές δεδομένων και λογισμικό, καθώς και η συλλογή εκεί (συλλογικά, το «Περιεχόμενο») είναι ιδιοκτησία της petradi.com.gr, τις θυγατρικές, τους συνεργάτες ή τους δικαιοπαρόχους της. Όλες οι εμπορικές ονομασίες, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται στην Ιστοσελίδα είναι τα εμπορικά σήματα, εμπορικές επωνυμίες και σήματα υπηρεσιών της petradi.com.gr εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. 

Δεν επιτρέπεται η διανομή των προϊόντων ή την προσφορά υπηρεσιών στο πλαίσιο ή σε σχέση με ή άλλη χρήση ή να αναπαράγουν αυτά τα εμπορικά σήματα, εμπορικές επωνυμίες και σήματα υπηρεσιών, ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε meta tags ή άλλο «κρυφό κείμενο» χρησιμοποιώντας αυτά τα εμπορικά σήματα, εμπορικές επωνυμίες και σήματα υπηρεσιών, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της petradi.com.gr ή τον ιδιοκτήτη του εν λόγω εμπορικου σήματος, εμπορικης επωνυμίας και σημάτων υπηρεσιών.

Εκτός από τα οριζόμενα στις “περιορισμένες άδειες” στην παρακάτω ενότητα, ή όπως απαιτείται από το εφαρμοστέο δίκαιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε το περιεχόμενο ή εμπορικά σήματα ούτε οποιοδήποτε τμήμα του δικτυακού τόπου, να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί, να μεταπωληθεί, να προσεγγιστεί, τροποποιημένο ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί, εν όλω ή εν μέρει, για οποιοδήποτε σκοπό χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας.

Ασφαλεια

Τα διάφορα μέτρα ασφαλείας, όπως SSL υλοποιείται από εμάς σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας για την προστασία της ασφάλειας των προσωπικών σας πληροφοριών, καθώς και ευαίσθητες πληροφορίες (όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας) τόσο online όσο και offline. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια στο site, μπορείτε να μας στείλετε email κάνοντας κλικ εδώ.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Δεδομένου ότι η ανάγκη των πελατών μας και η εταιρεία εξελίσσεται διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά την κρίση μας. Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας θα αρχίσει να ισχύει από την ημερομηνία που δημοσιεύτηκε σε αυτό το site. Ως εκ τούτου, σας ενθαρρύνουμε να επισκεφθείτε αυτό το τμήμα του site μας τακτικά προκειμένου να τηρείται ενήμερη για τυχόν αλλαγές. Παρακαλώ σημειώστε, ότι τα δικαιώματά μας να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας θα πρέπει να βασίζεται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ισχύουν κατά το χρόνο οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται.

Περιορισμός της ευθύνης από χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα petradi.com.gr  παρέχεται από την petradi.com.gr “ΩΣ ΕΧΕΙ” και “ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ”. Η petradi.com.gr δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Η petradi.com.gr δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικό Κατάστημα petradi.com.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την petradi.com.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η petradi.com.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα petradi.com.gr ,οι υπάλληλοι , ή άλλοι αντιπρόσωποι του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες , για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις, ή έξοδα, ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών , διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών , ή δεδομένων , ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν απο ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας, ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το petradi.com.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτήν την πιθανότητα.

Περιγραφες προϊοντων

To petradi.com.gr  προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις, το petradi.com.gr δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη.

Δικαιωμα αλλαγων

Η petradi.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.

Πολιτικη Cookies

Η petradi.com.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας της. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες αλλά και μας επιτρέπουν να σας παρουσιάσουμε διαφημιστικό και επιμορφωτικό περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.petradi.com.gr.

Τα cookies χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

– Αναγκαία Cookies .Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, την αποθήκευση προϊόντων στη wishlist, την ηλεκτρονική πληρωμή. Χωρίς αυτά τα απαραίτητα Cookies, πλήττεται άμεσα η ομαλή λειτουργία της petradi.com.gr, περιορίζεται η προσωπική σας εμπειρία πλοήγησης καθώς και βασικές λειτουργίες e-commerce υπολειτουργούν.

– Cookies λειτουργικότητας. Αυτά τα cookies θυμούνται τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας βοηθώντας σας έτσι να βρίσκετε πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε.

– Cookies επιδόσεων. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας. Μας επιτρέπουν να δούμε ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, μας ενημερώνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση κλπ. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του e-shop.gr

– Cookies Διαφήμισης. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή διαφήμισης ή προσφορών που ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες σας περιορίζοντας έτσι τα ανεπιθύμητα και άνευ ουσίας διαφημιστικά μηνύματα. Επίσης μας βοηθούν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών μας.

– Cookies Analytics. Είναι υποσύνολο των Cookies λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας, βελτιώνοντας έτσι συνεχώς την εμπειρία που σας προσφέρουμε.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της petradi.com.gr σε ιστότοπους στο διαδίκτυο, να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στην ιστοσελίδα www.petradi.com.gr

Η petradi.com.gr δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα του για επαναληπτικό μάρκετινγκ.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον Περιηγητή σας (chrome,firefox edge κλπ), να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.

Η petradi.com.gr δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google κλπ). Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής αλλά και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google.