ΠΕΤΡΑΔΙ
Widget Image
Είδατε Πρόσφατα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@petradi.com.gr
+30 210 2931 260

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Title Image
Η Ιστορία μας
about
1-χαλκοκονδύλη
Πετράδι

Το Πετράδι είναι μία οικογενειακή επιχείρηση τριών γενεών της οποίας η ιστορία ξεκινά το 1950, όταν ο Βασίλης Μπαγέρης, μετά από σπουδές ωρολογοποιίας και σεμινάρια στην Ιαπωνία στις εγκαταστάσεις της SEIKO, ανοίγει το πρώτο του μαγαζί επισκευών και πωλήσεων ρολογιών στην Αθήνα.

Έπειτα από πολλά χρόνια συνεχούς αναζήτησης και ανάπτυξης, και αφού η δραστηριότητα της εταιρείας διευρύνεται επίσης στον χώρο του κοσμήματος, το Πετράδι περνάει στα χέρια της κόρης του, Χαρούλας Αγγελοπούλου και μετέπειτα στον γιο της, Βασίλη Αγγελόπουλο.

 

Με κίνητρο την πολύχρονη οικογενειακή εμπειρία, ο Βασίλης αποφασίζει να σπουδάσει Marketing και αργότερα σχέδιο κοσμήματος και Γεμολογία στη σχολή Le Arti Orafe της Φλωρεντίας, θέλοντας να εξελίξει μελλοντικά την ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας. Στα εφόδια του προστίθεται αργότερα και το πτυχίο Αδαμαντολογίας Diamond Grader απο το βρετανικο πανεπιστήμιο GTL, κατακτώντας έτσι μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στο σχεδιασμό, την επισκευή και εκτίμηση κοσμημάτων.

white-diamond
3-γαλάτσι
1

Το Πετράδι καταφέρνει επιτυχώς να συνδέσει την κληρονομιά της επωνυμίας του με μία μοντέρνα αισθητική και σύγχρονη επιχειρηματική δράση. Ο προσιτός, συνοικιακός του χαρακτήρας διατηρείται συνειδητά μέχρι σήμερα ενώ παράλληλα έχει εξασφαλιστεί η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας στους λάτρεις των εκλεκτών κοσμημάτων και ρολογιών, με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ωράριο Λειτουργίας
petradi-clock

Δευτέρα / Τετάρτη / Σάββατο: 10:00 – 15:00
Τρίτη / Πέμπτη / Παρασκευή: 10:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00
Κυριακή: Κλειστά