ΠΕΤΡΑΔΙ
Widget Image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@petradi.com.gr
+30 210 2931 260

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Title Image
Όροι χρήσης δωροκάρτας
gift card

Όροι και προϋποθέσεις δωροκάρτας.

Η Δωροκάρτα είναι προσωπική. Ο κάτοχος της Δωροκάρτας έχει την απόλυτη ευθύνη για την χρήση και φροντίδα της. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε καμία περίπτωση η επιστροφή του χρηματικού ποσού της Δωροκάρτας. Υπό τις συγκεκριμένες αυτές συνθήκες, η παρουσίαση της απόδειξης αγοράς ή/και απόδειξης πληρωμής της Δωροκάρτας δεν παρέχει το δικαίωμα εξαργύρωσης ή επιστροφής χρημάτων της Δωροκάρτας. Σε περίπτωση φθοράς ή παραποίησης της Δωροκάρτας, το κατάστημά μας διατηρεί ρητά το δικαίωμα απόρριψής της.

Η Δωροκάρτα παρέχει τον κάτοχό της το αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς, ανάλογα με το υπάρχον υπόλοιπό της, ενός ή παραπάνω αντικειμένων προς πώληση την αντίστοιχη χρονική περίοδο στο κατάστημά μας. Κατά συνέπεια, η Δωροκάρτα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εξαργυρωθεί ή να αλλαχθεί με δωροκάρτες ή άλλα παρόμοια μέσα πώλησης (συγκεκριμένα, δωροεπιταγές, πιστωτικά τιμολόγια και κωδικούς προσφορών, μεταξύ άλλων) άλλων εμπορικών καταστημάτων. Η Δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο στο φυσικό και on-line κατάστημά μας.

Η Δωροκάρτα ισχύει από τη στιγμή ενεργοποίησής της. Η Δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιείται για όσες αγορές επιθυμεί ο κάτοχός της μέχρι την εξάντληση του υπολοίπου της. Το υπόλοιπο της Δωροκάρτας θα ελαττώνεται ανάλογα με την χρήση της για την αγορά αγαθών στο φυσικό και on-line κατάστημά μας.

Η ημερομηνία λήξης και η αξία της Δωροκάρτας εμφανίζονται πάνω της με λεπτομέρεια. Όταν η προθεσμία αυτή λήξει, η Δωροκάρτα χάνει την αξία της και, κατά συνέπεια, δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί με απολύτως κανέναν τρόπο. Παρομοίως, με τη λήξη της προθεσμίας, το υπάρχον υπόλοιπο της Δωροκάρτας δεν είναι δυνατόν να επιστραφεί με οποιοδήποτε μέσο και ο κάτοχος της Κάρτας δεν μπορεί να απαιτήσει την επιστροφή χρημάτων σε καμία περίπτωση. Η Δωροκάρτα δεν είναι ανανεώσιμη. Το υπάρχον υπόλοιπο δεν μπορεί να επιστραφεί στον κάτοχο της Δωροκάρτας σε καμία απολύτως περίπτωση, είτε σε μετρητά είτε με οποιοδήποτε άλλο μέσο. Όταν το υπόλοιπο εξαντληθεί, η Δωροκάρτα πρέπει να παραδοθεί στο κατάστημά μας.
Τα προϊόντα που αγοράστηκαν μέσω δωροκάρτας μπορούν μόνο να αλλαχθούν με άλλα προϊόντα.

Η επίλυση οποιασδήποτε αντιπαράθεσης, διαμάχης ή διαφωνίας που τυχόν προκύψει σε σχέση με την Δωροκάρτα θα γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και θα υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας.