ΠΕΤΡΑΔΙ
Widget Image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@petradi.com.gr
+30 210 2931 260

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Title Image
Αποστολές & Επιστροφές
Shipping & Returns

Αλλαγή/ακύρωση παραγγελίας

Ένας από τους στόχους μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και αποστολή των παραγγελιών. Αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι υπάρχει ένα πολύ μικρό χρονικό περιθώριο για να αλλάξουμε την παραγγελία σας. Ωστόσο εάν επιθυμείτε μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να ξεκινήσετε από την αρχή. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να στείλετε ένα email στο info@petradi.com.gr με τίτλο Ακύρωση Παραγγελίας και να αναγράφεται σαν κείμενο το όνομα σας και τον αριθμό παραγγελίας.

 

Πολιτική επιστροφών

Η πολιτική επιστροφών που δεχόμαστε είναι έναντι αχρησιμοποίητων προϊόντων. Δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχτούμε χρησιμοποιημένα προϊόντα. Επίσης όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνονται εντός 60 ημερών από την αποστολή της παραγγελίας. Δυστυχώς δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων προς τα έξοδα μεταφορικής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με email.

 

Έντυπο υπαναχώρησης

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο υπαναχώρησης σε περίπτωση ακύρωσης ή επιστροφής παραγγελίας.

 

Ανταλλαγή προϊόντων

Δυστυχώς δεν δεχόμαστε ανταλλαγές προϊόντων.

 

Λείπουν προϊόντα από την παραγγελία μου

Λυπούμαστε που το ακούμε. Εάν η παραγγελία σας είναι σχετικά μεγάλη σε όγκο είναι πιθανόν να έχει διαχωριστεί σε δύο ή παραπάνω παραδόσεις. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να ελέγξετε τα email σας για περαιτέρω πληροφορίες παράδοσης. Επίσης είναι πιθανόν να αναγράφονται κωδικοί παρακολούθησης των δεμάτων σας και των δύο η περισσότερων παραγγελιών στην ίδια κατηγοριοποίηση από τον πάροχο του email σας. Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο info@petradi.com.gr.